FUTBOL
Esports 21/06/2013

L'Atlètic Rodenc desapareix per motius esportius 26 anys després de la seva creació

El descens de Tercera Catalana a Quarta ha provocat la marxa massiva de jugadors i ha fet que es prengui la decisió de tancar les portes del club

Ara
1 min
Atlètic Rodenc

BarcelonaL'Atlètic Rodenc ha anunciat aquest divendres que desapareix per motius esportius i no econòmics. El descens de Tercera Catalana a Quarta ha provocat la marxa massiva de jugadors i ha fet que es prengui la decisió de tancar les portes del club, vint-i-sis anys després de la seva creació.

A més del descens de categoria, s'ha produït un canvi de tècnic a mitja temporada. La propera campanya s’encarava sense entrenador i amb una plantilla molt reduïda, ja que de vint-i-quatre jugadors, només s’havia pogut confirmar la continuïtat de quatre. D'aquesta manera era impossible poder fer un equip competitiu per afrontar la nova etapa.

La junta directiva del club ha treballat en l’àmbit econòmic i això ha permès obtindre un súper-hàbit inusual en els clubs modestos de futbol, però pel que fa a la planificació esportiva, no ha tingut el mateix èxit.

Després d'esgotar totes les opcions possibles que s’havien arribat a plantejar, no han tingut més opció que prendre aquesta decisió.

stats