Apunts futbolístics
Esports 11/08/2011

Derrota d'Espanya (2-1)

àlex Gozalbo
2 min
Derrota d'Espanya (2-1)

Al minut 45 del partit amistós que va enfrontar Itàlia amb la selecció espanyola a Bari (2-1), Gerard Piqué es va retirar del camp amb un fort dolor muscular a la cuixa dreta, moment en què Vicente del Bosque va donar entrada a Sergio Busquets per ocupar el seu lloc al terreny de joc.

El defensa central del Barça, que va demanar el canvi per precaució ja que arrossegava unes molèsties en les hores prèvies al partit, serà sotmès avui a unes proves mèdiques per determinar si pot jugar aquest diumenge el partit d'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid.

Quatre dies abans d'aquest important duel entre Reial Madrid i Barça al Santiago Bernabéu, el seleccionador va fer equilibris anit per tractar d'acontentar els dos clubs en el partit amistós de Bari. Del Bosque va apostar per un onze inicial amb quatre jugadors del Madrid (Iker Casillas, Albiol, Arbeloa i Xabi Alonso) i dos del Barça (Gerard Piqué i Andrés Iniesta). A més, Sergio Busquets, Thiago Alcántara -que va debutar amb la selecció espanyola-, Víctor Valdés i David Villa també van jugar uns minuts.

Itàlia es va imposar gràcies als gols de Montolivo (minut 11) i Aquilani (84). El gol de la selecció espanyola va arribar al minut 37, quan Xabi Alonso va transformar un penal.

Dani Alves va ser titular amb el Brasil, que va perdre per 3-2 contra Alemanya. El defensa del Barça va jugar tot el partit. Els gols locals van ser obra de Schweinsteiger, Götze i Schürrle, mentre que els visitants van ser anotats per Robinho i Neymar.

Alexis Sánchez, per la seva banda, va ser clau en la remuntada de Xile contra França (1-1). El nou davanter del Barça va tenir un gran protagonisme en la segona meitat, quan la seva selecció va aconseguir igualar el gol de Rémy amb una acció de Córdova.

El Barça tornarà a entrenar-se aquesta tarda (19 hores) a la Ciutat Esportiva. Per demà estan programades dues sessions preparatòries, a les 9 i a les 19 hores. Dissabte l'equip blaugrana farà la darrera sessió (9 hores) abans de la Supercopa. Tots els entrenaments seran a porta tancada. Mascherano, Víctor Valdés i Pep Guardiola seran els encarregats d'atendre els mitjans de comunicació en les rodes de premsa dels pròxims dies.

stats