SEGONA DIVISIÓ
Esports 22/03/2011

Derrota del Girona en els minuts finals a Valladolid

N.a.

Barcelona.El Girona va perdre per la mínima contra el Valladolid (1-0) al Nuevo Zorrilla, després d'encaixar un gol en els instants finals del partit que tancava la jornada. La derrota deixa l'equip de Raül Agné en la desena posició de la classificació, a quatre punts de la zona de promoció, que tanca el Granada amb 46 punts.

Javi Guerra va aprofitar un error de la defensa visitant per superar Noguerol i batre per dalt, amb una suau vaselina de cap, el porter Santamaría, que s'havia quedat a mitja sortida. Era el minut 84 i el Girona veia com se li escapava un punt que ja assaboria després d'un matx fluix a Valladolid, rival directe.

Els locals van dominar en tot moment, van portar la iniciativa en el joc, van generar perill per les bandes a través d'un Jofre molt incisiu i van obligar els visitants a anar contracorrent, a remolc. El Girona va ser molt conservador i ho va acabar pagant.

Tot i així, els d'Agné van tenir la seva ocasió per guanyar uns minuts abans en un ràpid contraatac que no va trobar rematador per una errada en la passada final. També a la primera meitat, una arribada de Despotovic va poder suposar el 0-1.

El Valladolid iguala ara els 42 punts del Girona i se suma a la lluita per entrar a les posicions de promoció a Primera. El proper compromís dels gironins serà contra el cuer, la Ponferradina. El Nàstic rebrà a casa el Tenerife.