Futbol Femení
Esports 17/11/2012

Derbi a Sant Joan Despí (12h) i visita de l'Athletic al camp del Sant Gabriel (11h)

El Barça i el Llevant Les Planes s'enfrontaran a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (Barça TV), el Sant Gabriel rep el líder al Municipal Ruiz Casado i l'Espanyol jugarà a Badajoz contra el Llanos Olivenza

Natalia Arroyo
1 min
Marta Corredera, Sonia Bermúdez i Karol Férez celebren un gol del Barça femení

BarcelonaLa 11a jornada de la Primera Divisió femenina deixarà un derbi entre equips catalans a Sant Joan Despí. Els veïns Barça i Llevant Les Planes s'enfrontaran diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12h, Barça TV), en un partit que podria consolidar la posició de Copa de la Reina de les noies d'Albert Sánchez si sumen a casa de l'actual campió de Lliga. L'equip de Xavi Llorens, tercer, tindrà una altra aspiració, que és seguir sumant i esperant una ensopegada dels rivals directes. La jornada deixa duels interessants entre l'Atlètic de Madrid i el Llevant, i el Cajasol Trigueros i el Rayo Vallecano que restaran punts a equips de la zona alta.

Aquesta situació la vol aprofitar també l'Espanyol, que viatja a Badajoz per jugar contra el Llanos de Olivenza (12h). Setè amb 16 punts, el conjunt blanc-i-blau afronta ara un calendari relativament còmode per tancar la primera volta entre els primers classificats.

Partits tranquils no és justament el que està tenint ara mateix el Sant Gabriel, immers en el 'Tourmalet'. Després de caure 3-1 a València contra el Llevant, rep al Municipal Ruiz Casado la visita del líder, l'Athletic, que no ha perdut cap partit encara després de deu jornades. El conjunt basc serà una dura prova per a un Sant Gabriel que encara ha de jugar contra l'Espanyol i el Rayo en les pròximes jornades.

La resta de partits són:

Lagunak - Prainsa Saragossa

Reial Societat - Sevilla

Cajasol Trigueros - Rayo Vallecano

València - Collerenc

Atlètic de Madrid - Llevant

stats