ESPANYOL
Esports 01/08/2013

David López: "La plantilla s'està reforçant bé i es notarà"

El migcampista de l'Espanyol diu que per a ell era "molt important" tornar al club i es mostra satisfet sobre com està anant la pretemporada

Efe
1 min
David López, durant la roda de premsa

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol David López, un dels fitxatges del club blanc-i-blau d'aquest estiu, ha assegurat després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva que plantilla "s'està reforçant bé i es notarà" i ha comentat que la política de fitxatges del club, a cost zero, és degut "al moment econòmic que es viu ara".

De fet, el català és l'únic futbolista pel qual l'entitat ha pagat aquest estiu (250.000 euros a l'Osca). Els últims a arribar, el mitjpunta portuguès Pizzi i el central brasiler Sidnei, ho fan cedits, sense opció de compra, pel Benfica portuguès per a una temporada: "Són reforços importants", ha dit el migcampista.

A nivell personal, David López s'ha mostrat satisfet pel seu protagonisme durant la pretemporada. "Estic content per com m'estan sortint les coses i amb la rebuda dels tècnics i dels companys. L'entrenador sap que pot comptar amb mi per al que necessiti. Per a mi era molt important tornar a l'Espanyol", ha insistit.

Finalment, el del planter blanc-i-blau ha valorat el pròxim amistós contra el Montpeller francès, aquest divendres: "Tots els partits que hem jugat són importants per agafar el to físic i estar a punt. Hem de continuar millorant i tenim moltes ganes que arribi l'inici de Lliga".

stats