MotoGP
Esports 15/06/2013

Dani Pedrosa trenca el cronòmetre i aconsegueix la 'pole' a Montmeló

El pilot aconsegueix el rècord del circuit amb un temps de 1:40.893, seguit de Crutchlow i Jorge Lorenzo. Marc Márquez ha estat sisè

M.molina
1 min

MontmelóDani Pedrosa ha estat el més ràpid en els entrenaments oficials del Gran Premi de Catalunya de motociclisme. El pilot català de MotoGP ha aconseguit batre el rècord del circuit girant amb 1:40.983 i aquest diumenge sortirà des de la primera posició a la graella. L'acompanyaran a la primera fila Cal Crutchlow i Jorge Lorenzo.

El pilot de Castellar del Vallès ha estat el millor a la qualificació i ha aconseguit rebaixar en un segon el registre que ell mateix havia aconseguit als 'lliures' del matí. Pedrosa, que era optimista en les primeres sessions del cap de setmana, ha acabat sortint-se amb la seva i ha superat els rivals per més de mig segon. Crutchlow (amb una Yamaha satel·lit) ha quedat a sis dècimes, mentre que Lorenzo (Yamaha oficial) ha acabat a set dècimes. A més a més, Pedrosa ha trencat el rècord del circuit, que estava en possessió de Casey Stoner des del 2008.

Marc Márquez, company d'equip del 'poleman', no ha tingut tanta sort i tan sols ha pogut ser sisè, a un segon. El de Cervera ja havia destacat que no es trobava del tot còmode sobre la seva Honda i malgrat ser el més ràpid als lliures del matí, no ha pogut rebaixar temps a la tanda oficial.

Al seu darrera ha acabat l'italià Valentino Rossi (Yamaha), que el divendres havia estat el més ràpid, mentre que Aleix Espargaró, que s'havia classificat directament per la Q2, ha tingut problemes i només ha pogut completar cinc voltes. Sortirà dotzè amb la seva CRT, mentre que Héctor Barberà partirà 15è.

stats