COPA DEL REI
Esports 25/01/2013

Dani Alves recupera el seu millor joc amb dues assistències

T.p.
2 min
Alves lluitant amb Seba, un brasiler contra un uruguaià.

BARCELONADani Alves va ser un dels protagonistes del partit malgrat no marcar cap gol. El brasiler, arribant un cop i un altre a la línia de fons, corrent amunt i avall la banda, va esdevenir un corcó que feia forats a la defensa del Màlaga, amb dues assistències de gol claus per aconseguir guanyar l'eliminatòria. El lateral, que acumulava uns partits amb un joc més gris, va recuperar la constància d'altres temporades amb una presència constant en atac.

Alves va jugar amb concentració i va acabar el partit com el jugador de cap que va recuperar més pilotes, esdevenint clau en la pressió a la sortida de pilota de l'equip de Pellegrini, tallant línies de passada i projectant-se acte seguit. I un cop arribava a prop de l'àrea, les seves centrades van trobar gairebé sempre un company. De les sis centrades de l'internacional brasiler, quatre van ser rematades i dues van acabar dins de la porteria de Kameni, aquella de Pedro per obrir el marcador i la de Lionel Messi per deixar l'eliminatòria sentenciada. "Cal destacar la feina de tots. En Dani ja porta uns partits a un nivell molt bo", va comentar Jordi Roura en roda de premsa després del partit.

Un gol especial de Piqué

Qui també va viure un bon dia va ser Gerard Piqué, autor del segon gol del partit quan va pujar a rematar una falta i es va quedar en atac per fer un gol típic de davanter centre, baixant la pilota amb el pit i rematant acte seguit a la base del pal. Piqué, ferm en una defensa on Mascherano va patir, va admetre després del matx que no esperava poder marcar just després de ser pare, un gol que lògicament va dedicar al seu fill posant-se el dit a la boca com si fos un xumet. "Sí, és bonic poder dedicar aquest gol al meu fill aquesta setmana, però lògicament el que tocava era poder aixecar aquesta eliminatòria i estem molt contents d'haver superat un rival tan dur. Cal aplaudir el Màlaga", va comentar el defensa barceloní.

stats