CATALUNYA-TUNÍSIA
Esports 29/11/2011

Cruyff no ha hagut de convèncer ningú

En el Catalunya-Tunísia d'aquest Nadal, el seleccionador català podrà comptar amb tots els jugadors del Barça i l'Espanyol. El tècnic diu que tots volen jugar aquest partit i que segurament haurà de triar.

Albert Solé
2 min
Andreu Subies, la regidora d'Esports Maite Fandos i Johan Cruyff amb el cartell del partit del 30 de desembre.

BARCELONA.Per primer cop en molt de temps, el seleccionador català, en aquest cas Johan Cruyff, podrà fer una convocatòria de garanties i triant entre els millors jugadors. La predisposició de Barça i Espanyol a col·laborar plenament en aquest partit, i sobretot dels seus entrenadors, ha facilitat que, tret de lesions d'última hora, tots els jugadors catalans dels dos equips estiguin a disposició de Cruyff. A més, es va escollir la data del 30 de desembre, que permet als jugadors no haver de perdre dies de vacances, i alhora no interfereix en la planificació esportiva dels tècnics, ja que fins al 4 de gener no tindran partit -l'anada dels vuitens de la Copa-, si es classifiquen. Un altra cosa seran els jugadors catalans que juguen en altres equips com Jordi Alba, Bruno Saltor i Víctor Ruiz del València, o Bojan del Roma, que fins a última hora no se sabrà si poden venir a jugar o no.

Tal com explicava Cruyff ahir, als jugadors no els pots obligar a jugar amb Catalunya perquè no és una selecció oficial que juga en dates FIFA. "Per això el més maco és quan veus les ganes de participar que tenen tots, que volen venir de tot cor i no els han de convèncer de res, tots hi volen ser. És per aquest motiu que segurament Cruyff haurà de descartar jugadors que voldrien jugar aquest Catalunya-Tunísia.

Partit de tornada a Tunis

El president de la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies, va revelar que en contracte signat amb la federació tunisiana hi ha el compromís de tornar-los la visita el 2012 o el 2013 i jugar un partit a Tunis. Els preus de les entrades per al partit d'aquest 30 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys (19 h, TV3) van des dels 10 euros fins als 25, amb diferents descomptes.

stats