REIAL MADRID
Esports 03/01/2013

Cristiano no parla del futur i Pepe és operat

A la roda de premsa d'ahir Cristiano Ronaldo va evitar parlar del seu futur. També ahir el seu compatriota Pepe va ser operat del turmell i estarà entre quatre i cinc setmanes de baixa.

Albert Vilardaga
3 min
Cristiano Ronaldo en roda de premsa.

BARCELONAEl Reial Madrid ha començat el 2013 amb un canvi de política de comunicació. L'últim jugador que havia passat per la sala de premsa de Valdebebas per iniciativa pròpia del club va ser Granero el 21 de juliol, i des de llavors només compareixien davant la premsa Mourinho, Karanka i algun jugador si hi estava obligat per la normativa, com passa a la Champions.

El nou any ha començat amb la roda de premsa de dos dels pesos pesants del vestidor, fa tres dies era Iker Casillas, i ahir va ser el torn de Cristiano Ronaldo. Al crac portuguès li van preguntar sobre les seves sensacions al club blanc: "En aquest moment em sento més bé amb l'afició. Noto l'estima de la gent". Després de la informació que va treure el diari As la setmana passada que deia que Cristiano no acceptarà la proposta de renovació, el portuguès es va limitar a dir: "No parlaré de la meva renovació, ara això no és el més important. Ara lluitem per la Champions i la Lliga". A Cristiano Ronaldo li van recordar els 16 punts que separen Barça i Madrid al Campionat de Lliga, i va reconèixer que "guanyar la Lliga serà difícil, però no és impossible".

El davanter blanc també va haver de matisar les paraules del seu compatriota Pepe, que va afirmar fa uns dies que els portuguesos són perseguits a Espanya. "Parlava dels camps on juguen com a visitants -va afirmar Cristiano-, on notem ambients més carregats. No parlava de com treballem dins del club". Cristiano va defensar un altre portuguès, en aquest cas el seu tècnic, José Mourinho: "M'agradaria que la temporada que ve fos aquí. És un tècnic top en un club top . Jo vull que segueixi i crec que seguirà, però no ho puc dir segur, dependrà de moltes coses". D'altra banda, i en relació amb l'entrega de la Pilota d'Or que se celebrarà dilluns a Zuric, el portuguès va admetre: "Sóc sincer: m'agradaria guanyar-la, però no s'acaba el món si no la guanyo, això no afectaria ni la meva manera de ser ni el meu desig de seguir guanyant". Sobre la suplència de Casillas a la Rosaleda, va voler tancar la polèmica: "S'entrena bé, però qui mana és el míster".

Pepe, operat del turmell

El Reial Madrid va comunicar de manera sorprenent que el central portuguès Pepe, després de presentar molèsties al turmell dret i després d'una revisió mèdica, va ser intervingut ahir al matí a Porto pel doctor Van Dijk i l'equip de la Clínica Espregueira Mendes. Concretament se li va fer una artroscòpia al turmell. Pepe va ser dubte per al partit que van disputar els blancs contra el Màlaga el 22 de desembre per un fort cop al turmell que va rebre en el partit contra l'Espanyol, però va decidir forçar en l'últim partit contra el Saragossa abans de l'aturada de Nadal.

El central portuguès, que ja era baixa segura per al partit contra la Reial Societat, per haver de complir un partit de sanció després d'haver vist cinc targetes grogues, ha decidit que era el moment idoni de posar punt final a les seves molèsties i no arriscar-se a patir una lesió més greu.

El club no ha comunicat el temps que estarà de baixa, però s'especula que podrien ser entre quatre i cinc setmanes. L'objectiu del club és que Pepe pugui jugar els vuitens de final de la Champions contra el Manchester United.

stats