REIAL MADRID
Esports 08/08/2013

Cristiano Ronaldo respon a Mourinho amb dos gols

Marcelo i Cristiano marquen contra el Chelsea de Mourinho i celebren els gols buscant amb la mirada el seu exentrenador

Efe
1 min

MiamiCristiano Ronaldo ha respost aquest dimecres al seu exentrenador José Mourinho amb un doblet en el partit que ha enfrontat el Reial Madrid al Chelsea –actual equip del portuguès– a la Guinness Internacional Champions Cup i que els blancs han guanyat per 3-1.

El duel entre el Reial Madrid i el Chelsea, que tenia el morbo de ser l'enfrontament entre Mourinho i l'equip que va deixar fa dos mesos, no ha defraudat per la qualitat del joc i la manera com Cristiano Ronaldo ha respost a Mourinho demostrant que ell és el Ronaldo 'autèntic'.

El Madrid ha dominat i al minut 14 ja manava al marcador després que Marcelo fes la primera passada de Modric. Deliri de Marcelo, abraçades amb tots els jugadors del Reial Madrid, especialment amb Cristiano, i diverses mirades cap Mourinho.

El Chelsea, que no havia generat cap situació de perill fins a aquest moment, ha respost amb una rematada de Ramires, que ha superat Casillas amb una vaselina.

La gran nit de Cristiano Ronaldo ha començat amb un gol de falta directa que ha superat la barrera (min 31). Deliri de nou entre els jugadors del Reial Madrid i del portuguès, que amb mirada desafiadora ha buscat Mourinho.

A la segona part, el Chelsea ha proposat un joc més ofensiu i Casillas ha hagut de treballar de valent en tres ocasions per neutralitzar els intents de l'equip anglès. Després, a poc a poc, el Madrid ha tornat a aconseguir el control de la pilota i el domini fins que Cristiano Ronaldo ha aparegut des del darrere per fer el 3-1 (min 57).

stats