Espanyol
Esports 03/06/2013

El 21 de Dani Jarque, etern a Cornellà - El Prat

El partit entre l'Espanyol i el combinat de la lliga s'ha aturat al minut 21, quan s'ha fet l'acte central de l'homenatge al desaparegut capità blanc-i-blau

M. Molina
2 min
Andrés Iniesta, durant el partit d'homenatge

Cornellà de LlobregatEl número 21, el dorsal que lluïa el desaparegut Dani Jarque, ha estat present en tot moment en l'homenatge que s'ha fet aquest dilluns al capità blanc-i-blau. Un partit d'homenatge a l'estadi de Cornellà - El Prat ha servit per recordar Jarque. El matx, entre jugadors actuals i antics de l'Espanyol i un combinat de la lliga, s'ha aturat al minut 21 per ovacionar un cop més el malaurat futbolista, que va morir sobtadament l'estiu del 2009.

L'acte ha començat puntualment a les nou del vespre, amb la sortida al camp dels capitans dels diferents equips del planter blanc-i-blau, que han sortit al terreny de joc amb una gran lona on s'hi dibuixava la cara de Dani Jarque. Els han seguit els futbolistes que participen al partit amistós, tots ells amb el dorsal 21 a l'esquena.

A l'homenatge hi havia jugadors actuals de la plantilla blanc-i-blava, i també homes com Kameni, Ceballos, Sergio Sánchez, De la Peña o Tamudo (entre altres). Futbolistes que van vestir la samarreta de l'Espanyol i que van compartir vestidor amb Jarque. Al combinat de la Lliga, futbolistes dels diferents equips, entre els que destacava Andrés Iniesta, un dels padrins de l'acte.

Abans del xiulet inicial, s'ha projectat als videomarcadors de l'estadi blanc-i-blau un vídeo d'homenatge al desaparegut jugador. I la seva filla Martina, de quatre anys d'edat, ha fet el servei d'honor. El record per al futbolista ha continuat al minut 21, quan s'ha aturat el partit -el marcador era favorable als blanc-i-blaus per un gol de Coro-.

Els jugadors i la tripleta arbitral s'han acostat a la zona de les banquetes, i també ho han fet els familiars del malaurat futbolista. El club ha donat rams de flors a la seva mare, companya i filla, i ha fet menció especial a Iniesta, amic íntim del jugador, i que a més de donar suport al partit va lluir una samarreta de record a Jarque en la final del Mundial de futbol de Sud-àfrica. El públic blanc-i-blau ha ovacionat un cop més el migcampista.

El marcador, el menys important

En un dia on el marcador no tenia importància, el partit ha acabat amb empat a quatre. Els blanc-i-blaus s'han avançat amb els gols de Coro, Sergio García, Cristian Alfonso i Petrov. I pel combinat de la lliga han empatat Cristian Gómez, David Silva i Sito Riera. El darrer gol l'ha marcat un dels seus amics d'infantesa, del barri de la Cooperativa de Sant Boi. I és que els darrers minuts del partit l'han disputat, per al combinat, un grup d'onze jugadors del barri natal del desaparegut capità.

stats