ESPANYOL
Esports 14/05/2012

Cornellà-El Prat esclata en un partit ple de comiats

Natalia Arroyo
2 min
La Curva Jove va aprofitar el partit contra  el Sevilla per mostrar amb pancartes la seva indignació.

El que menys es recordarà del partit d'ahir a Cornellà-El Prat serà el resultat. Amb res en joc, l'Espanyol va empatar a un contra el Sevilla, gràcies a un gol de Coutinho que va neutralitzar el que, al descompte del primer temps, havia marcat Álvaro Negredo. El davanter brasiler, movent-se molt hàbilment entre línies, va ser un dels molts futbolistes que ahir disputava els seus últims minuts com a blanc-i-blau en un dels pocs partits que no tenia cap transcendència a la classificació.

A més de l'habilitat en conducció de l'extrem cedit per l'Inter de Milà, l'afició periquita va gaudir dels últims detalls de màgia de l'elèctric Vladimír Weiss, que al juny tornarà a la disciplina del Manchester City i que difícilment podrà allargar la seva cessió al club. L'Espanyol també va acomiadar ahir Dídac Vilà, que tornarà al Milan, i va deixar marxar del terreny de joc sense saber si esquivaran ser traspassats Héctor Moreno, Álvaro Vázquez, Javi López i Raúl Rodríguez, entre d'altres. Pandiani, que va disputar alguns minuts però que encara no ha decidit si renovarà, també va deixar en incògnita el seu futur. Els noms de Javi Márquez i Romaric, dos futbolistes que no van aparèixer ahir, també van sobrevolar Cornellà-El Prat.

Crítiques a la directiva

Va ser un dia de comiats i de protestes. Mentre la pilota rodava sense gaire emoció i amb una intensitat que a estones carregava el joc sobre la porteria de Cristian i a estones sobre la de Palop, la Curva Jove ho va aprofitar per expressar la seva indignació per la política esportiva de l'actual directiva. Amb pancartes molt contundents contra les "mentides", la "improvisació", la "mediocritat" i la "falta d'actitud" del club i una mocadorada al minut 22 de partit, els seguidors de l'Espanyol van demanar la dimissió dels actuals mandataris blanc-i-blaus i van reclamar més ambició en els pròxims projectes. I és que l'afició no accepta que l'equip parli obertament de classificar-se per jugar a Europa i només sigui capaç de sumar 18 punts en la segona volta. L'últim, ahir, en un partit sense història i amb l'estadi mig buit.

stats