HANDBOL - LLIGA DE CAMPIONS
Esports 29/04/2012

El Copenhaguen deixa el Barça sense 'final four' (36-33)

D.r.j.

BARCELONAAquesta vegada no ha estat possible. El Barça Intersport no va poder fer valer el factor Palau per remuntar els sis gols de desavantatge (29-23) amb què els blaugranes van acabar el partit d'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions a Copenhaguen. El 36-33 final no va ser suficient per aconseguir una plaça per a la final four de Colònia, on sí que seran els danesos. El Copenhaguen va demostrar la seva fortalesa i amb un partit molt sòlid i intel·ligent va aturar un Barça Intersport que tan sols es va poder situar amb quatre gols d'avantatge com a màxim -en necessitava 7- als minuts finals.

El Barça ho va donar tot en atac, però va perdre el partit i l'eliminatòria per culpa de la seva defensa. A més, ni Danjel Saric ni Johan Sjostrand van estar al nivell habitual sota els pals, i l'equip ho va pagar.

Al descans el marcador estava empatat i a l'inici de la segona els danesos van arribar a posar-se tres gols per sobre. Els de Xavi Pascual van somiar en la remuntada quan faltaven nou minuts gràcies a un parcial de 7-1 (31-27), però van reaccionar tard i els va faltar temps per culminar una remuntada pràcticament impossible.