VICTÒRIA A L'OLÍMPIC (84-80)
Esports 17/01/2011

La Copa no ignora el DKV Joventut

Després d'unes setmanes parlant d'economia, ahir el bàsquet va tornar a monopolitzar totes les converses a Badalona, on el DKV va aconseguir classificar-se per a la Copa del Rei.

àlex Gozalbo
2 min
Jordi Trias, que finalment va poder jugar 19 minuts, li disputa la pilota a Pablo Aguilar.

BadalonaEls vuit millors equips de la Lliga ACB seran aquest migdia (12 hores, Teledeporte i Esport 3) a la Casa de Correus de Madrid, on Arsenio Cañada presentarà el sorteig de la Copa del Rei. Entre ells hi serà el DKV Joventut, que ahir va aconseguir un dels darrers tres bitllets per al campionat. Els altres dos van ser per al Bizkaia Bilbao Basket i el Gran Canària 2014.

L'equip català, que ahir va superar al CAI Saragossa (84-80) amb un bon partit de Carl English (25 punts), arriba a aquest punt de la temporada ferit per les lesions i Pepu Hernández n'és molt conscient: "No sé fins on podrem arribar, però tinc la sensació que en aquesta situació els jugadors faran un esforç encara més gran. Els problemes t'acaben enfortint", diu. Les solucions que li passen pel cap són donar-li més protagonisme a Nacho Llovet ("m'agrada molt", diu) i situar alguns minuts Quinton Hosley d'ala pivot.

El tècnic del DKV Joventut no vol posar-se nota. "Us correspon a la premsa valorar si és un èxit o no, però la sensació que nosaltres tenim és que acabar la primera volta amb deu victòries és molt positiu", diu.

El sorteig, al qual assistiran Ricky Rubio (Regal Barça), Víctor Claver (Power Electronic València) i Jordi Trias (DKV Joventut), incorpora una novetat important: hi haurà quatre equips exercint de caps de sèrie; el Regal Barça, el Reial Madrid, el Caja Laboral i el Blancos de Rueda Valladolid. A més, els equips de Pascual i Messina no es podran veure les cares fins a la final del torneig.

Abonaments des de 125 euros

Els aficionats que siguin abonats a un dels equips classificats, poden adquirir ja els abonaments per a la Copa del Rei de Madrid.

stats