En breu
Esports 05/11/2011

Copa del Rei

Toni Padilla
2 min
Copa del Rei

Un partit de Copa amb pocs efectius

El Barça jugarà la primera eliminatòria de Copa contra l'Hospitalet amb només 10 jugadors del primer equip. L'equip serà al Japó jugant el Mundial de Clubs el dia que tocava jugar els partits d'anada dels vuitens de final. La Federació, doncs, va fixar per aquest dimecres la data del partit entre l'Hospitalet i el Barça, tot i ser una data FIFA amb partits internacionals. Per tant, Guardiola perd molts jugadors. Mascherano i Messi juguen amb l'Argentina, Alves amb el Brasil, Alexis amb Xile, Abidal amb França i sis jugadors amb la sub-21: Thiago Alcántara, Isaac Cuenca, Montoya, Bartra, Muniesa i Planas. La selecció sub-21 es juga ser als Jocs Olímpics de Londres. Els internacionals absoluts amb Espanya tenen permís per anar a la convocatòria de la selecció, que juga el cap de setmana, després d'aquest partit. El reglament de la RFEF estableix que cal presentar un mínim de set jugadors del primer equip als partits de Copa.

Cesc, judici a Bilbao

Cesc Fàbregas, per la seva part, ha de ser a Bilbao el dia 9 al matí. El motiu és la vista judicial per la demanda que el seu exagent, Joseba Díaz, ha interposat contra el futbolista. Díaz reclamava el 5% dels ingressos obtinguts per Fàbregas durant la seva etapa a l'Arsenal, ja que en aquest període de temps no va cobrar res del seu representat abans que canviés a la seva actual agent, Darren Dein. El problema és que aquest judici coincideix amb el partit contra l'Hospitalet. Cesc ha proposat parlar per videoconferència per poder jugar el partit i no sumar-se a la llarga llista de baixes.

Valdès defensa Villa i Messi

Qui sí que podrà jugar a l'Hospitalet serà Víctor Valdés. El porter català, que segurament cedirà la titularitat a Pinto, va parlar ahir en roda de premsa i va dir la seva sobre la informació que parlava d'una mala relació entre Villa i Messi: "Tot això és mentida. Villa i Messi es porten bé i tothom a l'equip té bona relació. El grup està tranquil. És evident que sempre s'especula per intentar desestabilitzar les coses que van bé. Però nosaltres ens hem de fer forts per seguir guanyant títols". Valdés també va parlar sobre el futur de Guardiola, i va afirmar: "No ens la podem jugar. Guardiola ha de seguir el màxim de temps possible al capdavant del Barça". Valdés va concloure: "He après a ser millor porter amb Guardiola. Tàcticament no entenia certes coses del joc i només centrava els entrenaments en coses concretes del porter".

stats