WATERPOLO
Esports 21/02/2012

La Copa del Rei, el primer fruit del nou projecte del Sabadell

Nuria García
2 min
L'entrenador del CN Sabadell, Gabi Hernández, donant ordres als seus jugadors durant la final de la Copa del Rei disputada a la piscina del Club Natació Sant Andreu.

El primer triomf del nou CN Sabadell va arribar diumenge en forma de Copa del Rei. Al juliol el club va decidir iniciar una reforma i intentar crear un projecte més ambiciós que ara comença a donar fruits. "El triomf ha servit per reafirmar el camí iniciat i confirmar que la junta directiva va prendre les mesures correctes i va apostar per les persones adients per tirar endavant un projecte ambiciós", diu Dani Ballart, director esportiu del CN Sabadell. Ell, exjugador de la selecció espanyola que es va penjar l'or a Atlanta'96, és conscient que el triomf a la Copa del Rei ha arribat gràcies a l'esforç. "Els èxits no arriben per casualitat. Hem compensat molt bé la plantilla i després és una qüestió de treball, de fe i de fer creure als jugadors que poden. Nosaltres ens vam proposar arribar al final de totes les competicions i si hi arribes sempre tens opcions d'emportar-te el triomf cap a casa", assegura. Enguany, el CN Sabadell és l'únic club que juga competició europea i això els obliga a mantenir sempre una exigència màxima. "Això es tradueix en il·lusió, força i una capacitat mental per pensar que pots aconseguir grans triomfs".

El favorit, el Barceloneta

Tot i que el CN Sabadell va superar l'Atlètic Barceloneta en la final, Ballart no creu que l'hegemonia marinera estigui qüestionada. "El Barceloneta segueix sent el favorit en totes les competicions. Vam tenir la sort de fer un gran partit, però per guanyar la Lliga hem de demostrar molt més", diu Ballart. I és que el Barceloneta fa sis anys que no deixa escapar el títol de Lliga. "La victòria reafirma la confiança de tothom i demostra a la plantilla que és capaç de fer coses importants. El Barceloneta seguirà sent el favorit, però a la vida no hi ha res que perduri per sempre en el temps. Sempre hi ha un final per a tot", apunta Ballart.

stats