Futbol Femení
Esports 15/01/2012

Cop d'autoritat del Barça femení a Huelva i victòria sorprenent de l'Estartit a Sant Sebastià

Tres victòries i un empat és el bagatge dels catalans en l'última jornada de la primera volta, que deixa el Barça com a líder i l'Espanyol tercer. L'Estartit ocupa la 14a posició, a dos punts del descens i el Sant Gabriel és 10è amb 21

Natalia Arroyo
2 min
Melanie, del Barça, evita l'entrada d'una jugadora de l'Athletic.

BarcelonaL'última jornada de la primera volta de la Primera Divisió femenina s'ha tancat amb tres victòries del Barça, l'Espanyol i l'Estartit i un empat del Sant Gabriel.

El Barça tenia un desplaçament difícil a Huelva però l'ha resolt amb contundència per 0-3. Dos gols d'Olga i un de Soni han servit per derrotar un Sporting de Huelva que cau a la 5a posició i perd la seva plaça de Copa de la Reina, en benefici d'un Llevant que segueix anant a més jornada rere jornada.

Per la seva banda, l'Espanyol s'ha endut el duel contra el Prainsa després d'un partit treballat i travat. Willy ha obert el marcador al quart d'hora de joc i, a la segona meitat, Sara Serna, Monforte i Maripaz, ja a les acaballes, han arrodonit la victòria 4-0.

L'altra victòria de la jornada ha estat la que ha aconseguit l'Estartit al camp de la Reial Societat (0-1). No s'esperava que les de Rafel Gil puntuessin en un camp tant difícil com Zubieta, però un gol de Gonçalves a vint minuts del final ha donat tres punts vitals per assolir l'objectiu de la permanència.

L'únic que no ha pogut guanyar aquest diumenge ha sigut el Sant Gabriel, que ha sumat un punt contra el Lagunak després d'un empat sense gols (0-0).

Després de disputar-se 17 jornades, les blaugranes continuen comandant la classificació, tres punts per sobre de l'Athletic. Les periquites segueixen tots dos equips de ben a prop, a l'espera d'una ensopegada que les faci entrar de ple a la lluita pel títol. L'Estartit, que lluita per no baixar, està sumant punts decisius en les últimes jornades que l'han fet agafar dos punts de marge sobre el 15è classificat, mentre que el Sant Gabriel, que ocupa la zona mitja de la classificació, continua amb una línia irregular de resultats que tant bon punt l'enganxa a dalt, com el té patint darrere.

La resta de resultats de la jornada són:

Collerenc 3-2 El Olivo

Rayo Vallecano 0-1 Llevant

Athletic 6-0 Llanos de Olivenza

Reocín Racing 1-3 Màlaga

València 4-1 Atlètic de Madrid

stats