CICLISME
Esports 21/01/2013

Contador: "La confessió d'Armstrong no sorprèn ningú"

Ara
1 min

BARCELONAAlberto Contador, que avui comença el Tour de San Luís a l'Argentina, va admetre ahir que la confessió de Lance Armstrong sobre el seu dopatge sistemàtic "no agafa ningú per sorpresa" i va afegir que "és un cop dur per al ciclisme". Tot i així, Contador va voler quedar-se amb la part positiva de les declaracions del corredor nord-americà: "Potser així podem tancar el capítol d'aquella dècada i centrar-nos en el present i el futur d'aquest bonic esport".

Un altre dels sospitosos de dopatge d'aquella era, l'alemany Jan Ullrich, etern segon d'Armstrong i implicat en diverses trames de dopatge tot i haver defensat sempre la seva innocència, va descartar ahir oferir una confessió televisada. "No parlaré davant de milions d'espectadors, per molt que molts esperin això de mi", va apuntar per al setmanari alemany Focus .

Les reaccions a la confessió de Lance Armstrong segueixen envaint el món de l'esport i ahir la ràdio britànica BBC Radio 5 va recollir l'opinió de l'exatleta canadenc Ben Johnson, sancionat als Jocs Olímpics de Seül 1988 per consumir esteroides: "El públic americà l'acabarà perdonant".

stats