SELECCIONS
Esports 06/02/2013

Compromisos amistosos per als internacionals blaugranes

Pol Frias
1 min
Compromisos amistosos per als internacionals blaugranes

BARCELONA.Els catorze internacionals blaugranes convocats amb les seves seleccions juguen avui els partits amistosos programats per a aquesta setmana. La selecció espanyola, vigent campiona d'Europa i del món, s'enfronta aquesta tarda (19 h, Cuatro) al guanyador de la Copa Amèrica, l'Uruguai. El partit es jugarà a l'estadi Khalifa, a Doha (Qatar), i serà el preludi de l'enfrontament que les dues seleccions protagonitzaran al juny a la Copa Confederacions, després que hagin quedat emparellades en el mateix grup. Amb l'absència de Xavi, són nou els blaugranes que integren la llista de Vicente del Bosque. Carles Puyol, que un any després torna a la selecció, jugarà el seu partit número 100 com a internacional.

L'Argentina de Leo Messi es veurà les cares amb Suècia (20.30 h, GolT). L'exblaugrana Zlatan Ibrahimovic, el capità del combinat suec, va reconèixer ahir en roda de premsa que l'argentí "és probablement el millor jugador del món".

Els laterals brasilers Dani Alves i Adriano, per la seva banda, jugaran contra Anglaterra a l'estadi de Wembley (20.30 h, Esport3). El partit servirà per celebrar el 150è aniversari de la FA (la federació anglesa), i estarà marcat per la tornada de Ronaldinho a la canarinha . Per la seva banda, el xilè Alexis Sánchez juga aquesta tarda a l'estadi Vicente Calderón (18 h) contra Egipte. Tot i que serà el tercer partit que dirigeix Jorge Sampaoli, el seleccionador xilè, serà la primera ocasió en què podrà comptar amb el davanter blaugrana, ja que per als dos enfrontaments anteriors que va disputar aquesta selecció, el 15 i 19 de gener, només va poder cridar jugadors de la lliga xilena, ja que no es tractava de dates del calendari FIFA.

Els internacionals blaugranes es reincorporaran als entrenaments amb el grup demà a la tarda.

stats