BARÇA
Esports 21/05/2012

Comença la setmana decisiva de la final de Copa

D.r. Jover
1 min

BARCELONAEl Barça enceta avui l'última setmana d'entrenaments abans de disputar aquest divendres al Vicente Calderón de Madrid la final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club.

Després de gaudir de dos dies de festa, el primer equip del Barça torna aquesta tarda (19 hores) a la feina i, abans de l'entrenament, el migcampista d'Arenys de Mar Cesc Fàbregas compareixerà en roda de premsa davant dels mitjans (18 h).

Un dels reptes del primer equip és tancar la temporada amb una Copa del Rei que vuit jugadors del primer equip encara no tenen. Els quatre primers, Alexis Sánchez, Javier Mascherano, Thiago Alcántara i Isaac Cuenca, encara no han guanyat cap Copa del Rei amb el Barça ni tampoc amb cap altre club. En canvi, Cesc Fàbregas, David Villa, Adriano Correia i Ibrahim Afellay la van aconseguir amb l'Arsenal, el València, el Sevilla i el PSV Eindhoven, respectivament, i ara la volen aconseguir amb el club blaugrana a Madrid.

L'últim cop que el Barça va jugar a Madrid una final de la Copa del Rei -en aquell cas al Bernabéu- va aconseguir el triomf contra el Betis. D'això, però, en fa 15 anys.

stats