05/03/2012

El Col·legi d'Àrbitres denunciarà Piqué al Comitè de Competició

2 min

BARCELONAEl president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Victoriano Sánchez Arminio, va anunciar ahir en declaracions a Ràdio Nacional d'Espanya que denunciaran Gerard Piqué per les seves declaracions després del partit contra l'Sporting. El central del Barça, expulsat després de cometre una falta dubtosa a Miguel de las Cuevas, va dir després del partit que havia estat una expulsió premeditada. Segons Piqué, la raó era que al descans del partit ell havia comentat al col·legiat madrileny un penal sobre Keita, raó per la qual l'àrbitre el va voler expulsar amb premeditació després. "L'àrbitre ha convertit el partit un duel personal", va afegir Piqué.

Sánchez Arminio va declarar a Ràdio Nacional que davant declaracions com aquestes de Gerard Piqué, "et bull la sang". "Un esportista professional ha de tenir respecte per un altre esportista", va afegir. I tot seguit va anunciar: "Les paraules de Piqué les analitzarem al Comitè de Competició. Per nosaltres són declaracions greus". Per aquest motiu mediten denunciar el central del Barça al Comitè de Competició, que podria rebre una sanció de més d'un partit: "Aquest cas afecta tot l'estament arbitral i lògicament el denunciarem", va dir qui va ser àrbitre internacional. Sánchez Arminio va admetre durant la mateixa entrevista als micròfons de RNE que les declaracions de Pep Guardiola després del partit contra l'Sporting de Gijón van ser "modèliques", però va definir les de Piqué com a "desafortunades i molt greus".

Guardiola ja va ser denunciat

El Comitè d'Àrbitres ja va denunciar el 2010 Josep Guardiola per dir que Clos Gómez i el seu assistent mentien, després de ser expulsat al camp de l'Almeria. Llavors el Comitè de Competició va obrir un expedient al tècnic blaugrana, a qui es van imposar 1.500 euros de multa, molt lluny del que va arribar a demanar el Col·legi d'Àrbitres: 15.000 euros i dos anys d'inhabilitació. El 2011 aquest col·legi va demanar una multa a Mourinho per demanar no ser xiulat més per Pérez Lasa.

stats