Futbol
Esports 31/01/2015

El City no pot retallar punts al Chelsea a Stamford Bridge (1-1)

Silva, poc abans del descans, iguala el gol del 'blue' Remy, però els 'citizens' no poden derrotar l'actual líder de la Premier

N. A.
Eden Hazard condueix sota la pressió de Jesús Navas durant el Chelsea-City

BarcelonaEl Manchester City seguirà a cinc punts del líder de la Premier, el Chelsea, després d'empatar en la seva visita a Stamford Bridge (1-1). L'equip de Manuel Pellegrini, que ha intentat portar el pes del partit per mirar de retallar distàncies sobre els 'blue' a la classificació, no han trobat la manera de tombar un Chelsea sempre ordenat i que, als minuts finals, ha disposat d'alguna acció a pilota aturada per, fins i tot, aconseguir la victòria.

De fet, han sigut els locals els que s'han avançat en el marcador, malgrat que havia sigut el City qui més perill havia creat. Després de dos avisos del Kun Agüero, ha arribat el gol del Chelsea. Matic fa un canvi d'orientació sobre la carrera de Hazard, que entra per banda esquerra i assisteix, amb l'interior del peu, a Remy perquè el francès empenyi la pilota i superi Hart per fer l'1-0. Era el minut 39.

Però cinc minuts després, i compassos abans del descans, el City ha pogut empatar a través de Silva, que s'ha llençat a terra per desviar un xut d'Agüero després d'una errada de Courtois en el refús.

L'1-1 del City ha mantingut l'emoció en la segona meitat. Navas, molt incisiu per la dreta, ha impulsat els seus, que buscaven l'1-2. També Milner, des de l'altre costat, ha buscat profunditat i xuts. Les substitucions de Lampard (que ha sigut ovacionat pel seu expúblic) i Dzeko han arribat tard i ja no han pogut canviar el guió d'un partit que el Chelsea ha conseguit congelar en un empat (l'últim canvi de Cahill per Remy delatava dels plans de Mourinho) que ho deixa tot com està entre 'blues' i 'citizens'. Ara, el United se situa a deu punts del Chelsea i a cinc del City.