Esports 25/02/2013

Cinc incògnites que es resoldran en una setmana

2 min
Cinc incògnites que es resoldran en una setmana

Com afectarà de moral qui quedi eliminat dimarts a la Copa?

L'inici d'aquesta sèrie de partits d'infart serà la tornada de les semifinals de la Copa del Rei dimarts, que si no fos un clàssic la derrota seria menys dolorosa. ¿Però sent un Barça-Madrid qui quedi eliminat quedarà tocat per als partits següents, en especial la tornada dels vuitens de la Champions?

¿Mou reservarà Cristiano en el clàssic de Lliga tres dies abans d'Old Trafford?

La gran pregunta és saber com afrontarà Mourinho el clàssic de Lliga de dissabte. ¿A 16 punts del Barça i la Lliga perduda, arriscarà a jugar amb els titulars, com Cristiano, jugant tres dies després el decisiu partit a Manchester? ¿S'arriscarà que el Barça, que no té Champions fins al 12 de març, el golegi o l'humiliï?

¿I el Barça com ha de jugar el duel de Lliga al Bernabéu amb 16 punts més?

Si el Madrid pot dubtar de si ha de guardar forces per al United en el clàssic de Lliga, què ha de fer el Barça? ¿Ha d'aprofitar que ells no tenen partit la setmana següent per ferir moralment l'etern rival? ¿O tenint la Lliga mig assegurada és millor que no es desgasti excessivament en un partit intranscendent?

¿Seran igual de tensos els dos clàssics seguits, igual que va passar el 2011?

Fa dos anys el Barça i el Madrid van jugar quatre clàssics en 18 dies, i les picabaralles d'un partit van continuar al duel següent, i van elevar la tensió a límits insuportables. Passarà el mateix aquest cop? En els últims anys han jugat massa vegades i tenen comptes pendents. ¿Mourinho intentarà embrutar els clàssics com ha fet algun cop?

Si el Madrid queda eliminat de tot en una setmana, què passarà?

Qui s'ho juga tot en set dies és el Madrid, que, si falla al Camp Nou dimarts i a Old Trafford el 5 de març, ja podrà donar la temporada 2012/13 per acabada. Si això passa -eliminats a la Copa, a la Champions, i la Lliga impossible-, què passarà a Madrid? ¿Florentino farà fora ja Mourinho i començarà un nou projecte?

stats