LLIGA ACB
Esports 23/01/2011

Cinc anys sense guanyar a les Canàries en Lliga regular

David Jover
1 min
CID, Lentrenador

BARCELONA.Va ser amb Dejan Bodiroga i Gregor Fucka quan el Regal Barça va guanyar per últim cop al CID, i de manera clara, 68-80. Era l'11 de maig del 2005 i en el si blaugrana l'ambient estava enrarit. L'entrenador era Manolo Flores, que havia substituït Joan Montes a la banqueta, i quedaven només uns mesos per rebre Dusko Ivanovic, que tampoc va triomfar.

Les coses, per sort per a l'entitat, han canviat molt i ara ningú dubta del projecte encetat fa tres anys, i menys d'un Xavi Pascual que fa una setmana va renovar fins al 2013. Per tant, per seguir en el lideratge, i més després del triomf del Reial Madrid ahir davant l'Estudiantes, és capital tornar a guanyar a les Illes Canàries i acabar així amb un malefici que s'ha allargat massa, ja que de les quinze ocasions en què s'han enfrontat, el Barça només n'ha guanyat set.

Juan Carlos Navarro, que va ser el millor blaugrana en el partit de dijous passat davant el Maccabi Tel Aviv ho té ben clar: "Visitem un pavelló on en els darrers anys hem perdut sempre i hem de ser conscients que per trencar la ratxa haurem de ser molt durs".

La Penya, sense English El DKV Joventut afronta el partit davant el Cajasol sense el seu millor home, Carl English. L'escorta canadenc ha tingut una ruptura en un lligament del canell dret i serà baixa entre tres i quatre mesos. Els verd-i-negres no estan tenint sort en l'apartat de lesions, ja que fa dues setmanes van perdre Norel per sis mesos.

Qui vol un triomf de prestigi és l'Assignia, que visita Bilbao amb la intenció de donar la sorpresa.

stats