Premier League
Esports 19/04/2014

El Chelsea de Mourinho perd a casa i ja no depèn d'ell mateix per guanyar la Premier

El Sunderland s'imposa per 1-2. És la primera derrota dels 'blues' al seu estadi, a la Premier, amb Mourinho a la banqueta

Rui Faria, segon entrenador del Chelsea, ha estat expulsat per encarar-se a l'àrbitre / PHILIP BROWN / REUTERS

BarcelonaEl Chelsea de José Mourinho s'ha complicat les opcions de guanyar la Premier League després de perdre a casa contra el Sunderland (1-2), en un partit intens i que s'ha resolt a falta de vuit minuts amb un gol de penal.

Eto'o ha avançat l'equip 'blue' al minut 12, però Wickham ha empatat per al Sunderland poc després (min 18). El marcador s'ha mantingut igualat fins que s'ha arribat al 82, quan Borini ha transformat un llançament des dels onze metres. Ha estat un penal polèmic, que ha protestat enèrgicament la banqueta del Chelsea, i que ha acabat amb Rui Faria (segon entrenador de Mou) expulsat per haver-se encarat amb l'àrbitre.

És la primera derrota de Mou amb el Chelsea, a casa, en partit de la lliga anglesa, després de 78 partits. Quan queden només tres jornades de Premier, aquest resultat complica les opcions de l'equip de Stanford Bridge de guanyar el títol, ja que queda a dos punts del Liverpool (77 a 75) però amb un partit menys per als 'reds'.