Barça
Esports 25/08/2013

Cesc: "Sé que la gent demana més de mi i els ho he de donar"

El migcampista reconeix que nota l'exigència de l'afició i Sergi Roberto assegura que no està preocupat per jugar poc i que "les rotacions van molt bé per a aquest equip"

Martí Molina
1 min
Cesc Fàbregas lluita amb Sergio Sánchez durant el Màlaga-Barça

BarcelonaCesc Fàbregas ha parlat després de la victòria ajustada del Barça al camp del Màlaga. El migcampista català ha donat valor als tres punts, sobretot perquè l'equip ha sabut aguantar quan els andalusos han tingut més ocasions de gol. "S'ha de saber patir. És una temporada nova i la primera part ha estat molt i molt bona. Tot i que ha la segona hem baixat la intensitat pel cansament del partit de la Supercopa".

El migcampista s'ha mostrat satisfet pel seu rendiment al terreny de joc, tot i que ha reconegut que nota l'exigència dels seguidors. "Sé que la gent demana més de mi i els ho he de donar".

D'altra banda, també ha parlat Mascherano, que ha fet un excel·lent partit en defensa. "Tot es pot derruir en una sola jugada. Al Barça no tens dret a fallar", ha explicat. El jugador ha reconegut que és difícil jugar de titular al conjunt blaugrana. "El marge d'error és més petit cada vegada", ha aclarit.

Per últim, ha parlat Sergi Roberto, que per primer cop amb Tata Martino ha tingut minuts en partit oficial. El jugador del filial ha entrat al segon temps en el lloc d'Iniesta. "Això és molt llarg. No estic preocupat. El 'mister' confia en mi i les rotacions van molt bé per a aquest equip", ha comentat.

stats