MERCAT DE FITXATGES
Esports 04/07/2011

Cesc torna a Londres per fer temps en espera d'incorporar-se al Barça

Cesc Fàbregas té previst viatjar avui a Londres, ja que demà l'Arsenal comença la nova temporada i el club l'ha convocat. A l'entorn del conjunt anglès, però, es dóna per fet que Cesc serà blaugrana aviat.

Toni Padilla
2 min
Cesc, durant un entrenament al seu campus d'estiu. Avui tornarà a Anglaterra per trobar-se amb Arsène Wenger.

Barcelona.Cesc Fàbregas volarà avui cap a Londres. Les negocia cions entre el Barça i l'Arsenal han avançat molt els darrers dies, però encara no hi ha l'acord definitiu. El capità de l'Arsenal, doncs, ha estat cridat a files per al primer dia de feina en la pretemporada dels gunners . Cesc farà acte de presència demà a les instal·lacions del club, tot i que no té previst entrenar-se gaire.

En espera que els dos clubs pactin la xifra final del traspàs, l'Arsenal no vol oferir una imatge de feblesa de cara a la seva massa social i Arsène Wenger, segons informava el diari Sport , ha demanat al jugador que es personi a la concentració amb els seus companys. Fonts pròximes al club i al jugador consultades per aquest diari apunten que seria una manera de fer temps sense generar polèmica, ja que el seu fitxatge pel club blaugrana trigarà poc a concretar-se. La quantitat final seria d'entre 37 i 39 milions d'euros.

Cesc i el Barça volien tancar el fitxatge abans de demà, quan l'Arsenal es tornarà a vestir de curt. Finalment, però, el maresmenc serà a Londres per trobar-se amb els seus companys de vestidor a l'Emirates Stadium. El català darrerament havia meditat forçar la situació, però n'ha desistit. Tothom dóna per fet que el cas es resoldrà aviat i el migcampista sap que la millor manera de marxar del club que l'ha cuidat tant no és amb un acte desafiant. Cesc vol ser blaugrana però té una relació gairebé paternal amb Arsène Wenger, el tècnic que el va venir a veure personalment quan tenia 16 anys per dir-li que creia cegament en ell com a futbolista. Demà, doncs, serà a les instal·lacions del club però no acabarà d'entrar en la dinàmica de grup i treballarà al marge en espera que es concreti el fitxatge.

Segons el diari anglès The Guardian , els directius de l'Arsenal ja donen per fet que la pròxima oferta dels blaugrana serà d'uns 38 milions d'euros, i serà acceptada. El president del Barça, Sandro Rosell, ja va dir públicament que el preu del jugador havia baixat després de la temporada anterior, i ara fa un any l'Arsenal demanava 40 milions. Aquesta quantitat, doncs, deixaria satisfetes totes les parts.

Cesc, per tant, podria estar vivint els seus últims dies com a jugador de l'Arsenal, que ja remena el mercat de fitxatges perquè també es dóna per fet que el marsellès Samir Nasri farà les maletes .

stats