EL DERBI
Esports 09/01/2012

Cesc i Álvaro s'estrenen amb gol en un derbi a Cornellà

Cesc Fàbregas i Álvaro Vázquez van viure ahir el primer derbi a l'estadi de l'Espanyol. Tots dos van ser protagonistes amb un gol, tot i que el resultat final condicionarà el record que cadascú en conservarà.

Natalia Arroyo
2 min
Cesc i Álvaro s'estrenen amb gol en un derbi a Cornellà

CORNELLÀ DE LLOBREGAT.Era el primer derbi a Cornellà-El Prat per a Cesc Fàbregas i Álvaro Vázquez, i tots dos es van estrenar amb un paper protagonista. Ells van ser els golejadors d'una nit trepidant, emocionant, de les que fan afició.

En un primer moment semblava que l'estrella acabaria sent Cesc, que era el que havia obert el marcador i donava, durant més d'una hora, un treballat triomf al Barça. El d'Arenys segueix esvaint de manera accelerada qualsevol dubte sobre el seu fitxatge i ho està fent sobretot amb aparicions destacades en els partits claus. Culer des de petit, el 4 del Barça creix davant els grans rivals històrics dels blaugranes. Va marcar contra el Reial Madrid al Bernabéu i ahir va tornar a aparèixer en un escenari que se li resisteix fins i tot a Leo Messi.

Malgrat l'encert golejador de Cesc, l'autèntic protagonista va acabar sent el davanter periquito, que va aconseguir un gol que val un gran empat per a l'Espanyol. No va sortir d'inici perquè Pochettino va apostar per bandes ràpides i un altre perfil de davanter centre, i el de Badalona va respondre amb autoritat, rematant de cap una centrada en una de les últimes ocasions dels blanc-i-blaus, que van fer mèrits per endur-se, com a mínim, el punt que van sumar.

Álvaro ja havia debutat contra el Barça en el partit de la temporada passada al Camp Nou, però encara no havia viscut un derbi a casa, davant la seva afició. Format al planter, va ser una gran nit per al jove davanter, que des del primer minut que va ser sobre la gespa va demostrar les ganes que li tenia a l'etern rival, barallant-se fins i tot amb Alves.

Cesc, ofegat com la resta de companys, va ser substituït per Keita al minut 80 en un últim intent de Guardiola de sostenir el centre del camp del seu equip, que va acabar descompost. Al d'Arenys li quedarà un record agredolç d'aquesta primera nit a Cornellà-El Prat.

stats