REIAL MADRID
Esports 10/03/2013

El Celta vol treure petroli a Balaídos de la ressaca blanca

Ara
1 min
Marcelo, Benzema i Varane, durant l'entrenament d'ahir del Madrid a Valdebebas.

Després de segellar el pas als quarts de final de la Champions, el Reial Madrid visita aquesta tarda Balaídos per jugar contra un Celta amb urgències a la classificació (19 h, GolT i C+ Liga). Els gallecs, divuitens a l'inici d'aquesta jornada i en zona de descens, intentaran aprofitar la dolça ressaca blanca per sumar tres punts que els permetin sortir del pou de la classificació, i a la vegada venjar-se de l'eliminació de la Copa del Rei a mans de l'equip que entrena el portuguès José Mourinho.

Precisament, els blancs arriben a la cita amb satisfacció i optimisme després dels últims resultats -dues victòries contra el Barça i la classificació a la Champions-, però a la vegada esgotats físicament per l'exigència dels partits. Per això, el tècnic va decidir deixar a Madrid tres titulars: Sergio Ramos, Rafael Varane i Fabio Coentrão, a més dels lesionats Di María i Casillas.

Tanmateix, el Madrid no renunciarà a la victòria en terres gallegues contra un Celta que tan sols ha pogut sumar 8 dels últims 36 punts en joc, i que ha canviat d'entrenador. Tot plegat per continuar pressionant el Barça i mirar de superar l'Atlètic de Madrid, segon a dos punts.

stats