1a Divisió
Esports 19/08/2013

Casillas, disgustat per ser suplent, no participa en l'escalfament previ al partit

En un vídeo emès per 'Deportes Cuatro' es veu el porter allunyant-se de la zona d'escalfament i dient a un dels tècnics amb ironia: "Com a mínim puc jugar el Trofeu Santiago Bernabéu"

Ara
1 min

BarcelonaIker Casillas va ser un dels protagonistes del primer partit de Lliga del Reial Madrid. El porter va quedar-se a la banqueta per decisió del tècnic Carlo Ancelotti, i no va encaixar gaire bé aquesta suplència, tal com demostra un vídeo emès aquest dilluns per 'Deportes Cuatro'.

En aquesta informació es veu com el porter surt al terreny de joc amb desgana, en el moment de començar l'escalfament, ja que pocs minuts abans ha rebut la confirmació que es queda a la banqueta. Casillas no es posa els guants i no participa amb Diego López –el porter titular– en les sessions d'escalfament. D'altra banda, demana allunyar-se de la zona on hi ha els Ultra Sur, els seguidors radicals del conjunt blanc.

Al cap d'uns minuts, Casillas és al mig del camp, contemplant com Diego López fa l'escalfament en solitari i com la resta de companys també fan els escalfaments. En aquest moment s'acosta un membre del cos tècnic que li demana com es troba, i ell respon amb ironia: "Com a mínim puc jugar el Trofeu Santiago Bernabéu".

El porter no va participar en el debut a la Lliga del Reial Madrid, que va acabar amb victòria ajustada contra el Betis. Després de l'enfrontament, a la sala de premsa, el tècnic Carlo Ancelotti va dir que la suplència del porter era "només per a aquest partit", deixant oberta la possibilitat que pogués jugar els següents compromisos oficials.

stats