Hoquei patins
Esports 02/07/2013

Carlos Feriche presenta una llista farcida de novetats per al Mundial d’hoquei patins d’Angola

A banda d’habituals com Jordi Bargalló i Pedro Gil, el seleccionador espanyol premia la gran temporada del Moritz Vendrell convocant Jepi Selva i Xavi Barroso

Jordi Graell
1 min
La roda de premsa del seleccionador d'hoquei Carlos Feriche

BarcelonaEl seleccionador espanyol d’hoquei patins, Carlos Feriche, ha presentat aquest dimarts la llista de convocats per disputar el Mundial d’Angola, que es jugarà entre el 20 i el 28 de setembre al país africà, amb el repte de convertir-se en la primera selecció a aconseguir cinc mundials de manera consecutiva. La llista, tal com ha explicat Feriche en la roda de premsa, és “continuista”, amb homes amb una llarga trajectòria amb el combinat estatal com Jordi Bargalló o Pedro Gil, però que al mateix temps incorpora “joves amb projecció” com Marc Ollé o Xavi Barroso, que, com el fins ara company d’equip Jepi Selva, veuen recompensada la seva gran temporada amb el Moritz Vendrell. També destaca el debut del porter Carles Grau, que substituirà, respecte a l’últim Mundial, Guillem Trabal, ja que aleshores va anunciar que seria la seva última participació amb la selecció.

De la següent llista de 12 jugadors, Feriche n’haurà de descartar dos en un termini màxim de 15 dies abans de donar a conèixer la llista definitiva:

- Sergi Fernández (Barça)

- Carles Grau (Vic)

- Pedro Gil (Valdagno/Forte dei Marmi)

- Marc Gual (Barça)

- Jordi Bargalló (Liceo)

- Jordi Adroher (Reus)

- Toni Pérez (Liceo)

- Enric Torner (Lloret/Forte dei Marmi)

- Jepi Selva (Vendrell/Reus)

- Ton Baliu (Igualada)

- Xavi Barroso (Vendrell/Barça)

- Marc Ollé (Reus)

stats