EL FINAL DE TEMPORADA
Esports 31/05/2011

Carles Puyol serà operat demà

Toni Padilla
1 min
Puyol durant la festa al Camp Nou de diumenge.

Barcelona.Com ja havia anunciat personalment abans de la final de la Lliga de Campions, Carles Puyol serà intervingut quirúrgicament. El Barça va anunciar ahir que l'operació serà demà a la Clínica Quirón, a partir de les 14 hores, una operació que es farà per resoldre les molèsties que arrossega el capità al genoll esquerre. Posteriorment, els doctors Ricard Pruna i Ramon Cugat atendran els mitjans de comunicació a la sala de premsa del Camp Nou per valorar la intervenció.

El jugador de la Pobla de Segur ha tingut una temporada prou complicada per culpa de les molèsties al genoll. Després de dos mesos sense poder jugar, va tornar al terreny de joc durant el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, però no va poder jugar els 90 minuts. Tot i que no tenia la baixa mèdica, Puyol va jugar poc des de llavors i només va tenir uns minuts a la final de Wembley contra el Manchester United anglès, partit en què va guanyar la seva tercera Lliga de Campions i en què va ser suplent. En total, Puyol no ha jugat ni la meitat dels partits de lliga, amb un total de 17. Durant les últimes nou temporades el defensa n'havia jugat més de 25, però aquests problemes l'han deixat fora dels terrenys de joc.

Per solucionar definitivament aquests problemes, Puyol serà operat demà pel doctor Ramon Cugat. El capità podria estar entre dos i tres mesos sense jugar, tot i que la idea és que trigui poques setmanes a començar el procés de recuperació. Si no hi ha complicacions, Puyol podria estar preparat per jugar a mitjans d'agost contra el Reial Madrid en els partits de la Supercopa estatal.

stats