Barça
Esports 19/06/2013

Carles Puyol, l'home lesió

El capità ha hagut de passat per quiròfan quatre vegades en dos anys: una operació va ser al genoll esquerre i tres, al genoll dret

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaCarles Puyol és l'home lesió. El cos del capità del Barça està marcat per cicatrius en uns casos i per accions heroiques en altres. En els últims dos anys, Puyol ha passat quatre cops per quiròfan per resoldre una tendinopatia al vast del genoll esquerre (el juny del 2011), fer-se una artroscòpia al genoll dret (maig del 2012) i una altra al mateix genoll aquest mes de març (2013) i, aquest dimecres, una última intervenció per expulsar un quist de Baker (2013) que el tindrà entre tres i quatre setmanes de baixa.

A més, el seu historial inclou tres intervencions quirúrgiques més: una al còndil femoral del genoll dret l'any 2000, una dismòrfia del septe nasal (2003) i una altra per culpa d'un trencament al lligament lateral intern del genoll (2007).

Sense passar per quiròfan, diverses molèsties musculars, moltes contusions, algun trencament fibril·lar i un parell d'esquinços al turmell l'han tingut setmanes fora dels terrenys de joc. Entre les últimes lesions greus, tot i que evitant el quiròfan, destaca la luxació de colze que Puyol va fer-se l'octubre de l'any passat contra el Benfica.

stats