LLIGA ENDESA
Esports 04/11/2012

Caja Laboral - Barça Regal, duel a Vitòria

àlex Gozalbo
1 min
El nou pavelló Buesa Arena de Vitòria té capacitat per a 15.504 espectadors i va ser inaugurat al febrer.

BARCELONADes de la temporada 1992-93 no es disputa una final de la Lliga Endesa en què, com a mínim, no hi hagi el Caja Laboral o el Barça Regal. Els dos equips es veuran les cares aquest vespre (19 hores, La 1) al nou Buesa Arena, un pavelló amb capacitat per a 15.504 espectadors que acollirà la pròxima Copa del Rei.

Xavi Pascual, que s'ha imposat en 16 dels 28 partits que ha disputat contra Dusko Ivanovic, tindrà la baixa de Pete Mickeal, encara recuperant-se d'una elongació al bessó intern de la cama dreta.

Després de dos partits en què el Barça Regal ha anotat una mitjana de 92,5 punts, la defensa de l'equip basc posarà a prova la millora ofensiva blaugrana. La regularitat en el joc interior preocupa Xavi Pascual. "Necessitem que Nate Jawai i Ante Tomic aportin coses bones en el mateix partit i ens condueixin pel bon camí", diu el tècnic.

Un dels jugadors del Barça Regal que arriba en més bona forma al partit és Marcelinho Huertas, ex del Caja Laboral. "La dinàmica de l'equip en els últims dies és molt bona. La manera de jugar és bona i cada vegada agrada més als nostres aficionats. La competició és molt llarga i cal seguir minimitzant errades", opina el base.

El Nou Congost vol estrenar-se

L'Assignia Manresa juga aquest migdia (12.15 hores, Esport3) contra el Lagun Aro amb l'objectiu d'estrenar-se a la Lliga Endesa. "És un equip dotat de talent, que s'ha de conjuntar amb la intel·ligència de joc que volen tenir. Necessiten temps, igual que nosaltres", comenta Jaume Ponsarnau sobre l'equip de Sito Alonso, que també acumula un balanç de cinc derrotes en cinc partits.

stats