Hoquei patins
Esports 19/06/2013

El CP Vilanova competirà finalment a l’OK Lliga

Després d’uns dies d’incertesa a causa de la delicada situació econòmica de l’entitat, el president Pau Viadel anuncia la voluntat de seguir jugant a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl president del CP Vilanova, Pau Viadel, ha anunciat aquesta tarda que l’equip vilanoví continuarà jugant la temporada que ve a l’OK Lliga. Després d’uns dies en què la junta del Vilanova, a causa de la delicada situació econòmica de l’entitat, es va plantejar vendre la plaça i competir en una categoria més baixa, es va decidir en una reunió mantinguda aquest passat dimarts seguir jugant a la màxima categoria de l’hoquei patins estatal.

Viadel ha qualificat la decisió com a “difícil”, ja que “la decisió més fàcil hagués estat vendre’ns la plaça”. Tot i això, Viadel ha assegurat que les ofertes rebudes eren “insuficients” i per tant ha considerat que “és la millor decisió que podíem prendre”, ja que “si hem de baixar, que sigui a la pista”. A més, el president també ha volgut confirmar la renovació de l’entrenador Josep Lluís Delriu per una temporada més.

stats