Esports 17/12/2013

El Vila-real surt vencedor del duel valencià contra l'Elx a la Copa (0 a 1)

El Llevant goleja 4 a 0 el Recreativo de Huelva i passa als vuitens de final

Jérémy Perbet controla la pilota davant Sergio Pelegrín / MORELL / EFE

BarcelonaEl Vila-real s'ha classificat per als vuitens de final de Copa, després de vèncer 0 a 1 a l'Elx. El partit ha arrencat sense control, amb l'equip local jugant amb el marcador favorable de l'anada (2 a 2). El Vila-real ha deixat clar als 28 minuts que el seu viatge fins al Martínez Valero era per sumar la victòria i passar a la següent eliminatòria, però la triangulació de la seva davantera, amb rematada de Perbet final, ha acabat mansament a les mans del porter local.

A la represa, després de dues ocasions de l'Elx, el Vila-real s'ha avançat al marcador, gràcies a un xut ras de Perbet al minut 55. L'Elx ha buscat l'empat, tot i que la millor ocasió l'ha tingut Pereira, després d'un eslàlom que no ha sabut definir.

D'altra banda, el Llevant ha golejat 4 a 0 el Recreativo de Huelva. Simao Mate, Rubén, Ivanchitz i Camarasa han estat els golejadors del conjunt granota.