WATERPOLO - COPA DEL REI
Esports 16/02/2013

CN Sabadell-Barceloneta, la final anticipada

Albert Solé
2 min
CN Sabadell-Barceloneta,  la final anticipada

Barcelona.Aquest migdia (13 h) a la piscina Sant Sebastià de la Barceloneta es disputarà la final anticipada de la Copa del Rei de waterpolo 2013: CN Sabadell - Atlètic Barceloneta. Serà la reedició de la final de la temporada passada -que va guanyar el Sabadell-, però aquest cop a les semifinals. L'altra semifinal enfrontarà el Real Canoe i el CN Terrassa (11.30 h). Les dues semifinals i la final (demà a les 14.30 hores) seran retransmeses en directe per Esport3 i Teledeporte.

L'Atlètic Barceloneta, un equip invicte a la Lliga i que només ha perdut un partit a l'Eurolliga (a Marsella), va superar amb relativa facilitat el CN Mediterrani (8-14). El resultat final és enganyós, però, ja que a la primera part van haver de treballar més del que esperaven per la resistència del Medi (5-6 al descans). En els dos últims quarts els mariners van imposar la seva superioritat i van acabar guanyant per sis gols de diferència.

L'autèntica prova de foc per a l'Atlètic Barceloneta serà avui a la semifinal contra el CN Sabadell, que va guanyar amb molta facilitat el WP Navarra (7-14). El Sabadell i el Barceloneta han protagonitzat els últims duels per tots els títols. L'últim, a la Supercopa, el van guanyar els sabadellencs.

Real Canoe-CN Terrassa

Els dos primers partits d'ahir a la tarda van definir la que serà avui la primera semifinal (11.30 h) entre el Real Canoe i el CN Terrassa. Els egarencs van imposar la seva teòrica superioritat, però els va costar molt superar un CN Sant Andreu que no es va rendir fins a l'últim minut del partit. Al final, un penal fallat pels andreuencs en l'últim quart amb 8-9, que hauria suposat l'empat a 9, i un de marcat tot seguit pels terrassencs va deixar el marcador en el 8-10 final.

En el segon partit de la tarda de waterpolo a la piscina de Sant Sebastià, el Canoe va superar el CN Barcelona a la pròrroga. Ni el gran partit que va fer el porter dels cenebistes, Daniel Sullà, va evitar la derrota dels catalans davant el Canoe. Els cenebistes van forçar una pròrroga amb 7-7, però en el temps extra es van fondre.

stats