ATLETISME
Esports 10/08/2013

El saltador de perxa català Igor Bychkov, després de ser eliminat: "Bubka em fotria dues hòsties"

El saltador nascut a Ucraïna volia ser a la final, però ha fallat a la primera

Efe
1 min
Igor Bychkov, durant el Mundial de Moscou

MoscouIgor Bychkov, el primer atleta català que entrava en competició als Mundials de Moscou i que ha estat eliminat en perxa amb tres nuls en la primera alçada que intentava, ha afirmat, parlant amb l'agència Efe, que el llegendari saltador Sergei Bubka, nascut com ell a Donetsk (Ucraïna), es mostraria molt crític amb la seva actuació.

"Crec que em fotria dues hòsties, que és el que em fa falta", ha dit en respondre a la pregunta de què opinaria de la seva actuació el plusmarquista mundial, present a l'estadi Luzhniki en qualitat de vicepresident de la IAAF. Bychkov va arribar a Catalunya amb 11 anys.

"Encara no he pogut veure fredament el que m'ha passat. No he ajustat bé, han estat aspectes tècnics que potser venien de l'actitud, ara mateix no ho sé. Hi ha aspectes tècnics en perxa, cal atacar-la, i això és el que m'ha faltat avui. No he atacat bé el salt. Pot ser un tema d'actitud o dels nervis, perquè em veia amb moltes opcions. Et penses que et pots menjar el món i al final et menges els mocs", ha afegit. En els Mundials de Taegu 2011, Bychkkov va ser finalista.

stats