Futbol
Esports 19/06/2013

El Brasil derrota Mèxic amb un gol i una assistència de Neymar, que torna a brillar (2-0)

El crac del Barça ha aprofitat un refús de cap d'Héctor Moreno a la frontal de l'àrea per obrir el marcador amb una potent volea amb la cama esquerra. Ja al temps afegit, s'ha inventat un retall per assistir Jõ

N.a.
1 min

BarcelonaEl Brasil segueix agafant-se a Neymar per avançar en la Copa Confederacions després del segon partit. Aquest dimecres, ha derrotat 2-0 Mèxic, gràcies a un gol i una assistència del fitxatge blaugrana.

Al minut 9, Neymar ha recollit un refús a la frontal de l'àrea del central de l'Espanyol Héctor Moreno després d'una centrada de Dani Alves i s'ha inventat una volea amb la cama esquerra que ha sorprès el porter Corona. La 'canarinha', seguint el ritme d'un inspirat Neymar, ha tingut un parell de bones arribades. Neymar ha xutat massa desviat en una ocasió i Hulk tampoc ha encertat en una rematada. Mèxic ha intentat reaccionar però ni tan sols Giovanni Dos Santos, amb faltes, ha pogut inquietar Julio César.

A la represa, el Brasil ha continuat dominant tot i no convèncer. Neymar, cosit a faltes, ha resistit les escomeses mexicanes i ha liderat el seu equip per empènyer-lo endavant. El blaugrana ha xutat massa creuat en dues ocasions, una al pal llarg i l'altra al pal curt.

Ja sobre el temps afegit i quan Mèxic més atacava per mirar d'empatar, ha arribat el 2-0. Neymar ha encarat a dos defenses des de la banda esquerra i, improvisant un regat meravellós, s'ha endinsat a l'àrea per regalar una assistència al segon pal a Jõ, que només ha hagut d'empènyer la pilota a gol.

Fitxa tècnica

Brasil: Júlio César, Dani Alves, Thiago Silva, David Luiz, Marcelo, Luiz Gustavo, Paulinho, Oscar (62' Hernanes), Neymar, Hulk (78' Moura), Fred (82' Jõ)



Mèxic: Corona, Mier, Maza, Moreno, Torres Nilo (69' Barrera), Salcido, Torrado, Flores (57' Herrera), Guardado, Giovani, Chicharito



Gols: 1-0, Neymar (9'); 2-0, Jo (93')

stats