Futbol internacional
Esports 18/08/2013

El Borussia Mönchengladbach vol renovar de per vida Ter Stegen

El club ha citat la setmana que ve a l'agent del porter pretès pel Barça per plantejar-li una prolongació de contracte

Isaac Lluch
1 min
Marc-André Ter Stegen

MunicEl Borussia Mönchengladbach farà tot el possible perquè el seu porter internacional, Marc-André ter Stegen, pretès pel Barça, es quedi per sempre al club alemany i en sigui el seu jugador insígnia.

El director esportiu del Gladbach, Max Eberl, ha assegurat avui al programa televisiu Doppelpass de Sport1 que tenen planificada una reunió la setmana que ve amb Gerd vom Bruch, l'agent de Ter Stegen, per intentar segellar la continuïtat del futbolista més enllà del que diu ara el seu contracte. El porter està vinculat al club del Baix Rin fins al juny de 2015.

"Marc és la cara del Borussia i volem que es quedi amb nosaltres", ha indicat Eberl, que fins i tot ha dit amb to desenfadat que esperen que Ter Stegen signifiqui per a Borussia el mateix que "Sepp Maier al Bayern". "Marc és un dels millors porters d'Alemanya i potser fins i tot es converteix en el millor", ha resumit Eberl que, amb tot, no sap amb quina predisposició escoltarà l'agent del jugador els plans del club.

El director esportiu del Gladbach ha afirmat que un traspàs de Ter Stegen al Barça, com indica la premsa catalana i espanyola, està lluny de ser realitat.

stats