Futbol català
Esports 08/06/2013

Bon empat de l'Olot al camp del Mairena en l'anada de la segona eliminatòria del 'play-off' (1-1)

Els garrotxins han igualat el marcador a la segona meitat i encaren amb optimisme el partit de tornada de la segona eliminatòria per pujar a la Segona Divisió B

M.m.
1 min

BarcelonaL'Olot ha arrencat un bon empat aquest dissabte al camp del Mairena, en el partit d'anada de l'eliminatòria per pujar a la Segona Divisió B (1-1). Els garrotxins, que el cap de setmana passat no van poder superar l'eliminatòria dels campions contra el filial de l'Elx, han aconseguit igualar el marcador al segon temps.

El Mairena, conjunt local, ha dominat durant bona part del partit i s'ha pogut avançar a les acaballes del primer temps per mitjà de Gabri (40'). Encara que Carlos, a la represa (70') ha aconseguit el gol de l'empat, que acabaria sent definitiu.

Amb aquest resultat, els garrotxins prenen avantatge en aquesta segona eliminatòria. En el cas de superar-la (diumenge vinent a Olot), l'equip encara hauria de disputar una tercera i definitiva ronda per pujar de categoria. L'Olot ha estat quatre vegades campió de la Tercera Divisió, però encara mai ha pogut jugar a la divisió de Bronze.

stats