Esports 19/07/2011

Bojan es queda a casa i Alexis truca a la porta

L'única absència del primer dia d'entrenament va ser Bojan Krkic, que va tenir el permís del club per no anar-hi. Un símptoma més que la seva marxa al Roma és cosa d'hores, igual que l'arribada d'Alexis.

A.s.
2 min
Bojan es queda a casa  i Alexis truca a la porta

Barcelona.Que Bojan té els dos peus fora del Barça fa setmanes que se sap, i només falta la confirmació oficial del club. Ahir encara no va arribar aquest comunicat, però sí que de manera indirecta el Barça va deixar clar que el jugador de Linyola ja no forma part dels plans de Pep Guardiola, ja que li va permetre no presentar-se a Barcelona en el primer dia de pretemporada per passar les revisions mèdiques i fer el primer entrenament. Aquest permís del club per absentar-se del primer dia de feina indica que la sortida oficial de Bojan és imminent -una paraula que desgraciadament ha perdut cert sentit-, avui o demà a tot estirar.

¿I per què dissabte, quan el Barça va fer oficial la llista de jugadors que ahir havien de començar els entrenaments, Bojan estava convocat per a aquesta primera sessió i ahir al matí va deixar d'estar-ho? La resposta oficial no la té ningú, però l'eliminació de la selecció xilena d'Alexis Sánchez de la Copa Amèrica la matinada de dilluns segur que hi ha tingut alguna cosa a veure.

Alexis ja està de vacances

La setmana passada el Barça es va encarregar de deixar molt clar, de manera indirecta, que la sortida de Bojan Krkic del club estava vinculada directament a l'arribada d'Alexis Sánchez. L'un no marxaria fins que no arribés l'altre, per si l'Udinese es despengés a última hora amb una exigència fora de lloc i el Barça es quedés sense Alexis i sense Bojan. Aquesta situació seria un escenari força improbable, però el Barça no vol córrer cap risc. Per tant, amb Alexis ja oficialment de vacances, sembla que no hi ha cap impediment perquè aviat s'anunciï l'acord de traspàs amb el Barça -entre 26 i 27 milions fixos i entre 11 i 13 de variables-, i de retruc la marxa de Bojan -que s'està entrenant en solitari a casa seva per no perdre la forma- al Roma de Luis Enrique.

Un altre indicatiu que l'absència de Bojan és més que una absència puntual és que un altre jugador que té un peu i mig fora del club i que no compta per a Guardiola, Jeffren Suárez, sí que va ser al Camp Nou al matí i a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a la tarda. La seva sortida del Barça està més verda que la de Bojan, i per això ell sí que va haver d'entrenar-se amb els companys.

stats