BARÇA
Esports 10/04/2011

Bojan es lesiona el genoll i es perd el que queda de temporada

Martí Molina
2 min
Bojan Krkic surt lesionat de la gespa del Camp Nou.

Barcelona.La sort no fa costat a Bojan, almenys aquesta temporada. El jugador de Linyola es va fer un trencament parcial del lligament creuat posterior esquerre i estarà de baixa entre 6 i 8 setmanes, segons van informar els serveis mèdics del club blaugrana. Cosa que equival a dir que amb gairebé tota seguretat es perdrà el que resta de temporada. I és que, en la previsió més optimista, el jugador del planter no estaria a punt fins a l'última jornada de Lliga.

En un onze titular amb molts canvis, Bojan va jugar a la banda dreta de l'atac, i va tenir uns primers minuts intensos. Molt participatiu, arribava a l'àrea i, fins i tot, va servir una bona passada per a Thiago, que no va encertar a rematar entre els tres pals. Però tot es va esquinçar a la mitja hora de joc, quan va rebre un cop de Silva al genoll, en una jugada a prop de l'àrea andalusa.

Pep Guardiola va considerar un "drama" la lesió del futbolista, precisament quan "tornava a agafar aquell to de frescor". Sens dubte, "la pitjor notícia" de la nit, segons el tècnic, i més perquè "ens estem quedant amb pocs jugadors quan els necessitem a tots".

Més enllà de l'abast de la lesió, els serveis mèdics blaugranes també van explicar que Bojan "seguirà un tractament conservador".

Thiago, golejador

El fill de Mazinho està d'enhorabona. Thiago va disputar ahir el segon partit consecutiu de Lliga com a titular, i ho va celebrar marcant, de cap, el gol que posava per davant els blaugranes al marcador.

Fent parella amb Xavi a la zona de construcció -Iniesta, també titular, era a l'extrem-, va mostrar-se molt participatiu durant els 66 minuts que va disputar. Pep Guardiola va felicitar-lo pel seu partit."És un jugador que té molta potència de cap; i precisament l'hem posat a l'àrea perquè teníem pocs jugadors de nivell", va explicar. Va ser substituït just després del gol.

stats