Esports 06/07/2011

Bojan: "Em veig més fora del Barça que dins"

Martí Molina
1 min
Bojan Krkic en un entrenament de la sub-21.

Barcelona.Bojan Krkic no té res tancat amb el Roma. Això va dir ahir el davanter del Barça en la presentació del seu campus d'estiu a la Cerdanya, però alhora va confirmar l'interès del club italià per aconseguir els seus serveis. De fet, Bojan va ser molt explícit en dir: "Em veig més fora del Barça que dins".

El jugador de Linyola va ser molt categòric en assegurar que encara no ha rubricat cap contracte, però tot el seu discurs el va fer en passat, parlant de la seva etapa al Barça com d'una cosa tancada. De fet, feia la sensació que se n'acomiadava: "És una sensació agredolça. Arribar a aquest punt no és fàcil, però algun dia m'havia de passar", va dir el davanter català. Bojan va afegir que estava "content": "Sóc un privilegiat per tot el que he fet amb 20 anys, per haver-me pogut formar al Barça i per tot el que em queda per fer". I en aquest sentit, desitja poder "demostrar encara moltes coses". Bojan també va parlar després a Ona FM, i va admetre que el seu desig és que "tot plegat es resolgui com més aviat millor" per poder centrar-se així en el seu futur.

D'altra banda, el president del Getafe, Ángel Torres, va revelar ahir que havia intentat fitxar Bojan Krkic a principis d'estiu però que no va poder perquè el davanter de Linyola "ja ho tenia fet amb el Roma". Torres va explicar que l'oferta que havia presentat al Barça era de 10 milions d'euros.

stats