HOQUEI LLIGA
Esports 14/12/2013

El Muralla Òptica Blanes supera el Vilanova per la mínima i surt de la zona de descens de l'OK Lliga (3-2)

El primer triomf de Ramon Benito ha arribat gràcies a un gol de Rubén Fernández

Jordi Graell

BarcelonaRamon Benito ha pogut sumar la seva primera victòria com a entrenador del Muralla Òptica Blanes aquesta temporada després de superar el Vilanova per 3-2. Tot i que dos gols de Ferran Formatjé en només sis minuts feia presagiar un partit plàcid pels locals, els vilanovins han reaccionat i han restablert les taules amb dos gols de penal de Xavi Pastó.

A la segona part, després de nombrosos errors dels dos equips a pilota aturada, finalment ha acabat decantant la balança un gol de Rubén Fernández que permet el Blanes sortir de la zona de descens de l'OK Lliga, mentre que el Vilanova veu cada cop més lluny la salvació tancant la classificació amb zero punts.