El Vila-real desaprofita les seves ocasions i empata al camp del Betis (1-1)

Soldado ha fet el 0-1 però Rubén Castro ha empatat en els darrers minuts

Efe
Soldado, celebrant el gol al camp del Betis

SevillaEl Vila-real s'ha deixat dos punts al camp del Betis, després de rebre un gol local en els darrers minuts del partit. El Villamarin ha presentat una gran entrada el dia del retorn a Primera del club local, però el primer cop l'ha donat l'equip visitant quan un dels cops mediàtics d'aquest mercat de fitxatge, Roberto Soldado, ha fet el 0-1.

El Vila-real ha gaudit d'estones de bon futbol, però ha desaprofitat les seves ocasions per marcar el segon gol. Bakambu ha entrat a la segona part fallat dues ocasions clares. Així, en els darrers minuts els sevillans han buscat el gol de l'empat i el gran golejador local, Rubén Castro, ha empatat als 88 minuts després d'un cop de cap del català Xavi Torres. Llavors, Soldado ja havia abandonat la gespa amb algunes molèsties físiques.

En el darrer minut, Soriano ha vist la vermella per donar una coça a una rival, deixant als groguets en inferioritat durant els darrers segons.