COPA DEL REI
Esports 16/02/2012

El Bernabéu no serà la seu de la final de la Copa

Jorge Pérez, el secretari general de la Federació Espanyola de Futbol, va confirmar ahir a Ona fm que la final de Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club no es jugarà a l'estadi del Reial Madrid.

Luana Valls
1 min

BARCELONA.El Santiago Bernabéu no acollirà la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club. Així ho va fer saber la Federació Espanyola de Futbol.

El secretari general de la RFEF, Jorge Pérez, va anunciar ahir la decisió en unes declaracions a Ona fm. Dilluns, durant una trobada entre el secretari general i el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, es va determinar que la final de la Copa no es jugaria al Bernabéu. A hores d'ara Mestalla és el camp que té més números per ser la seu de la final, per davant del Vicente Calderón i la Cartuja de Sevilla. Tot i que la decisió sobre on es disputarà el partit encara no és clara, la Federació descarta que es jugui fora de les fronteres espanyoles.

Discrepàncies des de Madrid

Malgrat tot, el vicepresident regional de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, va manifestar que "tant de bo" la final es jugués a Madrid. González assegurava que ells estarien "encantats" que el partit es disputés a la capital madrilenya i afegia que aportarien tots "els dispositius que facin falta". Malgrat tot, González va apuntar que està en mans de la Federació resoldre l'enigma de quina serà la seu de la final.

stats