LLIGA
Esports 18/11/2012

Benzema lidera la golejada del Madrid contra l'Athletic

David R. Jover

Tot segueix igual. El Madrid tampoc perd pistonada i continua una jornada més a vuit punts del Barça. Ahir no hi va haver cap moment per a la sorpresa al Santiago Bernabéu, tan sols uns minuts de l'inici de la segona part. El Madrid va assemblar-se molt a l'equip que la temporada passada escombrava els rivals del terreny de joc. Els primers trenta minuts van ser realment bons i això va provocar que els de Mourinho fessin 3 gols. La superioritat va ser manifesta i entre Karim Benzema i Sergio Ramos es van ocupar de deixar el triomf ben encarrilat.

En els primers quaranta-cinc minuts els madrilenys només van tenir un però. Va ser el gol d'Ibai Gómez instants abans del descans. Era el 3-1, que no canviava gaire el partit per les sensacions que tots dos equips oferien, però que al Madrid se li podria haver girat en contra. Tot i així, en el segon temps les il·lusions creades pel conjunt basc en els primers minuts de la represa es van esvair per culpa de l'àrbitre i per l'encert del Madrid.

I és que al minut 55 Coentrao va tocar clarament amb la mà una pilota dins de l'àrea, cosa que podria haver suposat el 3-2. Però el balanç del Madrid aquesta temporada des dels onze metres, que és de 5 a favor i cap en contra, va seguir intacte i Teixeira no va assenyalar res. En la següent jugada Özil va fer el 4-1, després d'una bona jugada del francès Benzema, que ahir va ser titular per quarta vegada a la Lliga i que va fer realment un gran partit.

Tous defensivament

Tret del possible penal, l'Athletic va merèixer la derrota. Sense discussió. La seva defensa, en especial les errades de San José, i el seu mig del camp, amb un Gupergui massa sol, van deixar fer i desfer al Madrid. A més, van regalar pilotes i van deixar massa espais per a un Madrid que et mata quan els deixes jugar a plaer.

Fins i tot Sami Khedira, que va entrar al minut 60 per Özil, es va afegir a la festa i va fer el cinquè dels blancs. Gorka Iraizoz, que va evitar que la golejada fos més gran, va acabar sent el millor dels homes de Bielsa, que aquesta temporada no mosseguen tant.