FUTBOL
Esports 01/08/2015

Guardiola no pot trencar el malefici i torna a perdre la Supercopa d'Alemanya (1-1, 5-4)

El Wolfsburg empata a l'últim minut i Xabi Alonso falla una pena màxima per al Bayern

El Bayern Munic ha perdut la Supercopa d'Alemanya contra el Wolfsburg / CARMEN JASPERSEN / EFE

BarcelonaPep Guardiola no ha pogut trencar el malefici de la Supercopa d'Alemanya i el Bayern ja fa tres anys que se li escapa el primer títol de la temporada. L'equip que entrena el de Santpedor ha caigut a la tanda de penals després que el Wolfsburg empatés a l'últim minut del partit (1-1, 5-4).

Ha estat un enfrontament molt igualat i amb moltes ocasions de gol per al Wolfsburg, vigent campió de la Copa alemanya, que jugava d'amfitrió. Els primers 45 minuts han estat força conservadors i al descans s'hi ha arribat amb empat sense gols. La igualtat, però, s'ha trencat al minut 49, quan Robben ha aprofitat un refús a l'interior de l'àrea per marcar.

El gol ha capgirat la dinàmica del partit i s'ha vist un Wolfsburg més valent, ràpid en les accions atacants, i un Bayern que intentava fer mal a la contra. Els locals han disposat de bones ocasions que ha refusat el porter Neuer, mentre que els bavaresos també s'han acostat amb molt de perill a la porteria visitant, però els ha faltat encert en la darrera passada.

Ja en l'última jugada del partit, Bendtner ha pogut igualar l'electrònic rematant una centrada des de la dreta al primer pal, condemnant la final a la tanda de penals, on la sort ha caigut del costat dels amfitrions. El Werder Bremen ha anotat tots els llançaments mentre que Xabi Alonso ha fallat per al Bayern (el porter ha aturat el tir amb la punta de la bota).

Ja fa tres anys que el Bayern no pot aixecar la Supercopa d'Alemanya, després de perdre en dues ocasions contra el Borussia Dortmund (per 4-2 el 2013, i per i 2-0 el 2014), i aquesta vegada contra el Wolfsburg.