FUTBOL
Esports 18/08/2013

El director esportiu del Bayern Munic ataca la Federació Espanyola després del retorn de Thiago i Javi Martínez

Mathias Sammer diu, a més, que les convocatòries de la RFEF arriben "tard" i que el tracte no és "l'adequat"

Efe
1 min

MunicEl director esportiu del Bayern Munic, Mathias Sammer, ha atacat la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) per l'estat de forma en què han tornat els jugadors Thiago Alcántara i Javi Martínez després de l'amistós que Espanya va jugar contra l'Equador.

"L'estat en què va tornar Javi és una cosa que no permet tenir cap tipus de comprensió amb la Federació Espanyola", ha dit Sammer en declaracions difoses per diversos mitjans de comunicació alemanys. L'estat de forma de Thiago, segons Sammer, tampoc era l'esperat.

Javi Martínez va ser exclòs a última hora de la convocatòria del partit que el Bayern va guanyar a domicili (0-1) davant l'Eintracht i Thiago va estar a la banqueta i només va entrar al camp ja començat el segon temps. "És un desvergonyiment", ha dit Sammer.

"He d'alegrar-me que els jugadors almenys hagin tornat", ha afegit Sammer, que considera que la comunicació de la Federació Espanyola amb el club és "una catàstrofe".

"Les convocatòries arriben tard i també sabem massa tard quan han d'arribar els jugadors. Això és no és un tracte adequat", ha afegit l'exinternacional alemany.

stats